Sisustussuunnittelu tekee kodistasi sinulle täydellisen

Kaipaatko suunnitteluapua uuden sisustuksen tai tietynlaisen tunnelman saavuttamiseksi? Tutustu Deko-Sarin monipuoliseen palveluvalikoimaan ja valitse juuri sinun tarpeisiisi sopiva sisustussuunnittelupalvelu. 

Koti on monelle meistä se maailman rakkain paikka ja turvasatama. Vietämme kodeissamme paljon aikaa, joten kokonaisuuden on tärkeää olla viihtyisä, toimiva ja tietysti asukkaansa näköinen. Sisustussuunnittelija auttaa muuntamaan kotisi tarpeet ymmärrettävään muotoon ja suunnittelemaan kodistasi juuri sinulle täydellisen kokonaisuuden.

Miten suunnitteluprosessi etenee?

Suunnitteluprojektin sisältö ja laajuus määritellään maksuttoman arviointikäynnin yhteydessä. Suunnitelma tehdään aina asiakaskohtaisesti ja se voi olla toiveidesi mukaisesti joko suurempi kokonaisuus tai vaihtoehtoisesti pienempi, esimerkiksi yksittäisen huoneen suunnitelma.

 1. Alkukartoitus
  • toiveet, tarpeet, tyyli
  • tarjous
 2. Suunnitteluvaihe
 3. Luonnossuunnitelma
  • muutokset
 4. Lopullinen suunnitelma 
  • dokumentit 
  • mallinnus
 5. Toteutus

Ammattilaisen toteuttama sisustussuunnittelu säästää sekä aikaa että hermoja ja auttaa löytämään ihanan tunnelman kotiisi. Mikäli kaipaat sisustussuunnittelu-, konsultointi- tai stailauspalveluja, ota yhteyttä ja jutellaan tarpeistasi!

Tilasuunnit­telu

Tilasuunnittelun keskiössä on erilaisten tilojen toimivuuden parantaminen ja käytännöllisten ongelmien ratkaiseminen. Se voi tarkoittaa esimerkiksi kalusteiden uudelleenjärjestelyä tai huonejärjestyksen miettimistä uudelleen. Ammattilaisen toteuttama tilasuunnittelu on järkevä sijoitus, sillä se tekee arjestasi sujuvampaa.

Pintamateriaa­lit ja värit

Kodin ilmeen rakentaminen lähtee pintamateriaalien ja värien valinnasta. Kun seinien sävyt, laatat, maalit ja tapetit sointuvat yhteen, ne muodostavat yhdessä kotisi punaisen langan. Materiaalien valinnassa on tärkeää huomoida juuri sinun ja perheesi tarpeet. 

Kiintokaluste­suunnittelu

Kiintokalusteita ovat esimerkiksi kylpyhuonekalusteet, keittiökalusteet ja kaapistot. Kiintokalusteet näyttelevät suurta roolia päivittäisessä arjessa ja sen vuoksi on ensiarvoisen tärkeää, että kodin kiintokalusteratkaisut on suunniteltu toimiviksi. Paras lopputulos saadaan, kun kiintokalustesuunnittelu yhdistetään tilasuunnitteluun.

Irtokaluste­suunnittelu

Irtokalustesuunnittelu on yksinkertaisimmillaan huonekalujen pyörittämistä. Monen meistä kotoa löytyy ihastuttavia huonekaluja, jotka ansaitsisivat suuremman valokeilan. Ammattimainen irtokalustesuunnittelu kertoo asukkaidensa tarinaa ja kestää arkea. 

Valaisimien valinta ja sijoittelu

Valaisimilla ja niiden tuottamalla valolla on vaikutusta moniin kodin yksityiskohtiin ja ominaisuuksiin. Valaistus vaikuttaa muun muassa tunnelmaan, turvallisuudentunteeseen ja siihen, miten kodin värit heräävät eloon. Valaistus on erityisen tärkeää tiloissa, joissa tehdään töitä. 

Tekstiili­suunnittelu

Tekstiileillä on suuri vaikutus asunnon ilmeeseen. Esimerkiksi verhot vaikuttavat merkittävästi kodin akustiikkaan ja niiden avulla voidaan säädellä sisälle tulevaa valoa. Tekstiilisuunnittelulla voidaan luoda haluttua tunnelmaa, olla trendikkäitä ja tuoda persoonaa ilmentäviä elementtejä tiloihin.

Sisustus­konsultaatio

Sisustuskonsultaatio on kevyempi versio sisustussuunnittelusta ja se toteutetaan yleensä asiakkaan kotona. Konsultaatiosta ei tule sisustussuunnittelijan laatimaa dokumentaatiota, vaan kirjaaminen on asiakkaan vastuulla. Konsultaatioon voi sisältyä esimerkiksi käynti Värisilmässä tai materiaalihankintojen suunnittelu.

Piensisustus ja ehostus

Kun kotisi on jo pääosin kunnossa, mutta kaipaa vielä pientä freesausta tai uudistusta, tämä palvelu on kuin sinulle tehty. Jo pienellä saadaan luotua taika kotiisi, sillä yksityiskohdat tekevät viimeistellyn kodin.

Pika­yhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!